Kirjoittajille

Teologinen Aikakauskirja ottaa julkaistavaksi tutkimusartikkeleita, katsauksia, keskustelupuheenvuoroja ja kirjallisuusarvosteluja. Päätarkoituksena on Suomessa tehtävän teologian julkaiseminen kotimaisilla kielillä.

Artikkelit, katsaukset ja keskustelupuheenvuorot
Artikkelit, katsaukset ja keskustelupuheenvuorot lähetetään oheisella lomakkeella. Kirjoitusten tulee noudattaa Teologisen Aikakauskirjan kirjoittajaohjeita.

Kirja-arviot
Teologinen Aikakauskirja ottaa mielellään vastaan ehdotuksia arvioitavista kirjoista. Mikäli mielessäsi on kirja, josta haluat kirjoittaa arvion, ole yhteydessä kirja-arviotoimittajaan kirja-arviot(ät)tatt.fi. Arvioitavat kirjat voivat olla tieteellisiä tai populaareja suomenkielisiä tai vieraskielisiä teoksia. Joskus arvioimme myös kaunokirjallisuutta. Voit olla yhteydessä kirja-arviotoimittajaan myös, jos haluat, että kirjoittamasi kirja arvioidaan Teologisessa Aikakauskirjassa.

Kirja-arviot lähetetään sähköpostin liitetiedostona suoraan kirja-arviotoimittajalle kirja-arviot(ät)tatt.fi. Arvioiden tulee noudattaa Teologisen Aikakauskirjan kirjoittajaohjeita.