Kirjoittajille

Teologinen Aikakauskirja ottaa julkaistavaksi tutkimusartikkeleita, katsauksia, keskustelupuheenvuoroja ja kirjallisuusarvosteluja. Päätarkoituksena on Suomessa tehtävän teologian julkaiseminen kotimaisilla kielillä.

Artikkelit, katsaukset ja keskustelupuheenvuorot

Artikkelit, katsaukset ja keskustelupuheenvuorot oheisella internetlomakkeella. Kirjoitusten tulee noudattaa Teologisen Aikakauskirjan kirjoittajaohjeita.

Kirjallisuusarvostelut

Kirjallisuusarvostelut lähetetään suoraan resensiotoimittajalle resensiot(ät)tatt.fi. Arvostelujen tulee noudattaa Teologisen Aikakauskirjan kirjoittajaohjeita.

Seuraavista kirjoista on saapunut arvostelukappale Teologisen Aikakauskirjan toimitukseen. Jos olet kiinnostunut arvioimaan jonkun niistä, ota yhteyttä resensiot(ät)tatt.fi

Teologinen Aikakauskirja ottaa mielellään vastaan ehdotuksia arvosteltavista kirjoista. Jos haluat, että kirjasi arvostellaan Teologisessa Aikakauskirjassa, voit pyytää kustantajaa lähettämään arvostelukappaleen toimitukselle. Arvosteltavat kirjat voivat olla tieteellisiä tai populaareja suomenkielisiä tai vieraskielisiä teoksia. Joskus arvioimme myös kaunokirjallisuutta.