Kirjoittajille

Teologinen Aikakauskirja ottaa julkaistavaksi tutkimusartikkeleita, katsauksia, keskustelupuheenvuoroja ja kirjallisuusarvosteluja. Päätarkoituksena on Suomessa tehtävän teologian julkaiseminen kotimaisilla kielillä.

Artikkelit, katsaukset ja keskustelupuheenvuorot
Artikkelit, katsaukset ja keskustelupuheenvuorot lähetetään oheisella lomakkeella. Kirjoitusten tulee noudattaa Teologisen Aikakauskirjan kirjoittajaohjeita.

Kirja-arviot
Kirja-arviot lähetetään suoraan resensiotoimittajalle kirja-arviot(ät)tatt.fi. Arvioiden tulee noudattaa Teologisen Aikakauskirjan kirjoittajaohjeita. Seuraavista kirjoista on saapunut arviokappale Teologisen Aikakauskirjan toimitukseen. Jos olet kiinnostunut arvioimaan jonkun niistä, ota yhteyttä kirja-arviot(ät)tatt.fi Teologinen Aikakauskirja ottaa mielellään vastaan ehdotuksia arvioitavista kirjoista. Jos haluat, että kirjasi arvioidaan Teologisessa Aikakauskirjassa, voit pyytää kustantajaa lähettämään arviokappaleen toimitukselle. Arvioitavat kirjat voivat olla tieteellisiä tai populaareja suomenkielisiä tai vieraskielisiä teoksia. Joskus arvioimme myös kaunokirjallisuutta.