Liity jäseneksi

Teologisen Aikakauskirjan voi tilata liittymällä sitä julkaisevan Teologisen Julkaisuseuran jäseneksi. Jäsenet saavat Teologisen Aikakauskirjan kotiin postitettuna ja tunnukset lehden sähköiseen arkistoon. Hinnasto: 

  • Kannattajajäsenyys: 40 eur/vuosi
  • Opiskelijajäsenyys: 20 eur/vuosi
  • Yhteisöjäsenyys: 50 eur/vuosi
  • Ulkomailla asuville jäsenille lisätään 10 euroja postikuluja.

Liity jäseneksi liittymislomakkeella.

Irtonumerot

Irtonumeroita voi ostaa joko fyysisinä lehtinä tai sähköisinä pdf-versioina. Vuoden 2022 numerot maksavat 15 eur/kpl, sitä ennen julkaistut numerot 12 eur/kpl. Fyysisen lehden tilaukseen lisätään postituskulut.

  • Tilaa irtonumero lähettämällä sähköpostia sihteerille osoitteeseen toimitus@tatt.fi.

Teologisen Aikakauskirjan irtonumeroita myyvät Helsingissä myös Tiedekirja (Snellmaninkatu 13) ja Rosebud Sivullinen (Kaisaniemenkatu 5).

Sähköisen lehtiarkiston tunnukset

Sähköinen lehtiarkisto sisältää kaikki Teologisen Aikakauskirjan numerot vuodesta 2007 alkaen. Jäsenillämme on maksuton pääsy sähköiseen arkiston kaikkiin julkaisuihin. Mikäli olet jäsen eikä sinulla ole vielä käyttäjätunnuksia lehtiarkistoon, pyydä ne lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@tatt.fi

Osoitteenmuutokset

Ilmoita osoitteenmuutokset ja sähköpostiosoitteen muutokset lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@tatt.fi. Suosimme sähköpostilaskuja ja veloitamme paperilaskuista 2 euron laskutuslisän. Mikäli saat laskusi paperisena, toivomme, että ilmoitat sähköpostiosoitteesi osoitteeseen toimitus@tatt.fi, niin lisäämme sinut sähköpostilaskutuksen piiriin.