Liity jäseneksi

Teologisen Aikakauskirjan voi tilata liittymällä sitä julkaisevan Teologisen Julkaisuseuran jäseneksi. Jäsenet saavat Teologisen Aikakauskirjan kotiin postitettuna ja tunnukset lehden sähköiseen arkistoon. Hinnasto:

  • Kannattajajäsenyys: 45 eur/vuosikerta
  • Opiskelijajäsenyys: 25 eur/vuosikerta
  • Yhteisöjäsenyys: 60 eur/vuosikerta

Lehteä on mahdollista tilata myös ainoastaan sähköisenä versiona. Sähköisen tilauksen hinnasto: 

  • Kannattajajäsenyys: 40 eur/vuosikerta
  • Opiskelijajäsenyys: 20 eur/vuosikerta

Liity jäseneksi liittymislomakkeella.

Sähköinen lehtiarkisto

Teologisen Aikakauskirjan sähköinen lehtiarkisto on sivustolla www.journal.fi/tatt. Jäsenillämme on välitön pääsy sähköisen arkiston kaikkiin julkaisuihin. Sähköisen lehden lukeminen edellyttää viimeisten 12 kuukauden aikana julkaistujen numeroiden osalta rekisteröitymistä julkaisualustalle sekä maksukoodia, jonka jäsenet saavat toimituksen sihteeriltä (toimitus@tatt.fi). Tätä vanhemmat numerot ovat kaikkien avoimesti saatavilla arkistossa. Ulkomaille lehden voi tilata ainoastaan sähköisenä versiona. 

Irtonumerot

Irtonumeroita voi ostaa joko fyysisinä lehtinä tai sähköisinä pdf-versioina. Vuoden 2022 jälkeen ilmestyneet numerot maksavat 15 eur/kpl, sitä ennen julkaistut numerot 12 eur/kpl. Fyysisen lehden tilaukseen lisätään postituskulut.

  • Tilaa irtonumero lähettämällä sähköpostia sihteerille osoitteeseen toimitus@tatt.fi.

Teologisen Aikakauskirjan irtonumeroita myyvät Helsingissä myös Tiedekirja (Snellmaninkatu 13) ja Rosebud Sivullinen (Kaisaniemenkatu 5).

Osoitteenmuutokset

Ilmoita osoitteenmuutokset ja sähköpostiosoitteen muutokset lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@tatt.fi. Veloitamme paperilaskuista 5 euron laskutuslisän. Mikäli saat laskusi paperisena, toivomme, että ilmoitat sähköpostiosoitteesi osoitteeseen toimitus@tatt.fi, niin lisäämme sinut sähköpostilaskutuksen piiriin.